Webdesign

Professionele Website

Jelle Tijsse Klasen Webdesign biedt een optimale mix tussen mooi, functioneel en een gebruiksvriendelijke website. Een goed vindbare website waarin je jouw bezoeker duidelijk informeert en tot actie over laat gaan.

Ik lever websites altijd in een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waardoor je zelf ook zonder ICT expertise eenvoudig de website in beheer hebt. Hiervoor gebruik ik WordPress CMS. Op deze manier kunt u eenvoudig teksten, afbeeldingen, PDF’s, links en video’s toevoegen of wijzigen.

Mobiel Design

Jelle Tijsse Klasen Webdesign zorgt voor een unieke bezoekerservaring op alle apparaten. Websites worden steeds vaker op een smartphone of tablet weergegeven, waarbij een verschillende indeling uw website beter tot zijn recht laat komen. Daarnaast kan de website op deze manier beter afgestemd worden op zijn doelgroep.

Webdesign Wijchen Website Jelle Tijsse Klasen Google Analytics

Google Analytics

Met alleen een mooie layout heb je niet direct een succesvolle website. Hiervoor zullen we een strategie opstellen waarbij we rekening houden met het doel van jouw website, de doelgroep, de interactie met uw doelgroep en hoe we deze interactie kunnen verbeteren. Door middel van duidelijke navigatie paden zorgen we ervoor dat de bezoeker zo snel mogelijk de informatie vindt waar hij of zij naar zoekt. Daarnaast bied ik de mogelijkheid tot uitgebreide analyses van uw website met Google Analytics, het statistieken programma van Google. Hiermee kun je de beslissingen maken om jouw online resultaten te verbeteren.

WordPress CMS

WordPress is het meest populaire platform voor een blog – en dat om een goede reden. Het is gebruiksvriendelijk en krachtig, om deze reden zie je dat steeds meer bedrijven kiezen voor een WordPress website. Jelle Tijsse Klasen ontwikkelt een website die aansluit bij jouw wensen met meer dan voldoende ruimte om te groeien.

Om een WordPress website echt te doen slagen is een webdesign op maat noodzakelijk. Met een website ontwerp dat aansluit bij jou of de huisstijl van je bedrijf val je sneller op en creëer je een professioneel imago met je online visitekaartje. Ik bied professionele WordPress website design oplossingen waarbij het draait goede functionaliteit en uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

Laten we beginnen!

Om goed van start te kunnen gaan zullen we eerst jouw wensen in kaart brengen en hier vervolgens een passende planning voor opstellen.

Vervolgens zal ik een website op maat maken die voldoet aan het volgende:

Projecten van Jelle Tijsse Klasen:

Ik sta voor je klaar!

Contact

Jelle Tijsse Klasen Webdesign

Wagenmaker 76

6603LV Wijchen

Bel mij

0642259153

Stuur een mail

info@jelletijsseklasen.com

Stuur een bericht op Whatsapp

0642259153

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik snel contact met je op

  Jelle Tijsse Klasen Webdesign

  Jelle Tijsse Klasen maakt professionele, gebruiksvriendelijke websites op maat voor ondernemers in Wijchen.

  Contact

  Jelle Tijsse Klasen

  Email: info@jelletijsseklasen.com

  Telefoon: +31 6 42 25 91 53

  KvK-nummer: 77507207

  BTW-nummer: NL003201844B43