Webdesign

Laten we samen je doelen bereiken

Jelle Tijsse Klasen Webdesign ontwerpt een mooi, functioneel en gebruiksvriendelijk webdesign voor jouw bedrijf of project in Wijchen. Een goed vindbare website waarin je jouw bezoeker duidelijk informeert en helpt hun doel te bereiken. 

Ik lever je website in een zeer gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waardoor je ook zelf zonder ICT expertise eenvoudig de website in beheer hebt. Hiervoor gebruik ik WordPress CMS. Op deze manier kun je eenvoudig teksten, afbeeldingen, PDF’s, links en video’s toevoegen of wijzigen. Bovendien is de website snel uit te breiden met extra functionaliteiten en plugins waarmee de website helemaal op de wensen en behoeften van jouw bezoekers kan worden afgestemd. 

Andere voordelen van een website met dit CMS zijn:

Het proces

In vijf stappen samen naar een goed-presterend webdesign voor jouw bedrijf

Kennismaking

Voordat we beginnen aan jouw goed-presterende website is het belangrijk dat ik jou, je bedrijf, pijnpunten en je klanten goed ken. In deze fase zullen we nauw samenwerken om de belangrijkste punten op papier te krijgen die we gebruiken als input voor de ontwerpfase.

01

02

Ontwerpfase

In de ontwerpfase neem ik alles wat ik heb geleerd over jou, je bedrijf en je project mee. Ik maak een ontwerp van de website die voldoet aan jouw specifieke wensen, jouw merk uitstraalt, er mooi en aantrekkelijk uitziet en erg gebruiksvriendelijk is.

Ontwikkelfase

Wanneer je blij bent met de webdesigns begin ik met het bouwen van jouw website. Hierbij zorg ik dat alles geoptimaliseerd is op belangrijke factoren zoals snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid.

03

04

Launch

Nadat ik je website heb gebouwd en alles goed gecontroleerd heb en met jou besproken heb, is het tijd om je website te lanceren! In deze fase zal ik je ook uitleg geven hoe je zelf content kunt toevoegen of wijzigen op jouw website.

Onderhoudsfase

Je website is nu online, maar je wilt graag dat je website up-to-date blijft. Ook hierbij kan ik helpen, zo kan ik software updates blijven doorvoeren om je website snel, veilig en actueel te houden. Daarnaast kan ik je ook helpen met kleine updates van tekst, afbeeldingen en andere content.

05

Contact

Laten we beginnen!

Jelle Tijsse Klasen Webdesign

Wagenmaker 76

6603 LV, Wijchen

Liever dat ik contact opneem?

  Webdesign in Wijchen - Jelle Tijsse Klasen Webdesign Logo

  Neem contact op

  Per email

  info@jelletijsseklasen.com

  Per telefoon

  +31 6 42259153

  KvK-nummer

  77507207

  BTW-nummer

  NL003201844B43